Satu kaski
Satu Kaski, PsT

Kliiniseen urheilupsykologiaan erikoistunut urheilupsykologi (sert.)

  • Työnohjaaja
  • Skeematerapeutti; kouluttaja ja työnohjaaja (ISST sert.)
  • PCC, Professional Certified Coach
  • Organisaatiodynamiikan ja konsultaatiotyön syventävä koulutusohjelma (FINOD)
  • Kouluttajapsykoterapeutti (VET), erikoistuminen mm. EMDR, äkilliset traumaattiset kriisit
  • Tietokirjailija
Marjukka Laurola
Marjukka Laurola, PsM

Marjukka Laurola on muusikkotaustan omaava psykologi ja organisaatiokonsultti. Hän työskentelee laaja-alaisesti työterveyspsykologina, työnohjaajana, kouluttajana sekä psyykkisenä valmentajana taiteilijoiden ja luovien yhteisöjen parissa.

Marko Kuukasjärvi
Marko Kuukasjärvi, psykoterapeutti, fysioterapeutti

Marko Kuukasjärvi on peruskoulutukseltaan psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti sekä kognitiivinen psykoterapeutti. Hänellä on myös oma pitkä ura urheilijana. Marko työskentelee psykoterapeuttina sekä fysioterapeuttina erilaisten psyykkisten ongelmien kanssa. Erityisesti ahdistus-, jännitys-, kipuasiakkaiden kanssa. Hän myös on työskentelee kilpauran päättäneiden sekä erilaisten kehollisten oireista kärsivien asiakkaiden kanssa. Marko toimii myös psyykkisenä valmentajana urheilijoille.

Jaana Blom
Jaana Blom, PsM, psykoterapeuttikoulutettava musiikkiterapeutti, orkesterimuusikko, auktorisoitu personal trainer

Jaana Blom on muusikko- ja kilpaurheilutaustainen psykologi, jolla on omakohtaisten esiintymis- ja kilpailukokemusten lisäksi laaja koulutuskokonaisuus sisältäen sekä psykologian että musiikin ja liikunta-alankin opintoja. Tällä hetkellä Jaana vielä täydentää osaamistaan integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa. Jaana työskentelee laajasti niin mielenterveyden häiriöiden kuin hyvinvoinnin ja suorituskyvyn optimoimisenkin saralla.

Tiia Eggert
Tiia Eggert, PsL

Tiia Eggert on psykoterapian erikoispsykologi ja integratiivinen psykoterapeutti. Hänellä on lisäkoulutusta mm. psykofyysisestä psykoterapiasta, hyväksyvästä tietoisesta läsnäolosta, ryhmäterapiasta, kognitiivisesta lyhytpsykoterapiasta ja psyykkisestä valmennuksesta.

Anna Ahto
Anna Ahto, PsM, KTM, psyykkinen valmentaja

Anna Ahto on psykologi ja kauppatieteilijä, entinen käsipalloilija ja nykyinen aktiiviliikkuja. Hän työskentelee monipuolisesti urheilijoiden kanssa, heidän hyvinvointinsa sekä suorituksen kehittämisen edistämiseksi. Anna toimii myös työterveyspsykologina.

Annalla on lisäkoulutusta lyhytterapeuttisesta työskentelystä, hyväksymis- ja omistautumis- terapiasta, traumafokusoidusta kognitiivisesta lyhytterapiasta, hyväksyvästä tietoisesta läsnäolosta sekä psyykkisestä valmennuksesta.

Psykologtjänster också på svenska.

© Copyright 2021 Utha Oy - All Rights Reserved